Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

XVII. MEMORIJAL „DAVOR BRLIĆ“ UOI KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE 20.08.2022. GODINE

Pozivom predsjednice UOI KZŽ Valjak Zdenke, ekipa ribolovaca Udruge tjelesnih invalida Bjelovar u sastavu Zdenka Šorša, Josip Cimerman i Božidar Kranjec te vodstvom dopredsjednika UTIB Benčak Vlade sudjelovala je na XVII. memorijalu „Davor Brlić“ lova ribe udicom na plovak.

image

Na takmičenju je sudjelovalo 14 ekipa suradničkih udruga sjeverozapadne Hrvatske. Uz našu ekipu iz Bjelovara sudjelovale su i ekipe UHB Korenovo i UHDDR BBŽ. Susret je poslije doručka i pozdrava dobrodošlice otvorila predsjednica Zdenka Valjak te po provedenoj proceduri, takmičenje je započelo u 9:00 i završilo u 12:00 sati.

image

image

Takmičenje je provedeno u tri sektora vodeći računa o pristupačnosti vodi osobama u kolicima. Božidar Kranjec-Boki bio je jako zaposlen na „radnom mjestu“ i na vaganju ulova. Po završenom vaganju ulovljene ribe i njenim vraćanjem u vodu, takmičari su pospremili svoje alate i premjestili se u dom ŠRD „Pastrva“ i šatore, sklonivši se od kiše koja je tada počela padati.
Posluženi obilni ručak sudionici memorijala konzumirali su prije početka proglašenja rezultata.

image

Predsjednica UOI KZŽ Zdenka Valjak, uz pomoć sudca proglasila je pobjednike susreta kako po sektorima pojedinačno tako i ekipno. Medalje i pehare pobjednicima, pojedincima i ekipama podijelila je gradonačelnice Zlatara Jasenke Auguštan-Pentek i izaslanik župana KZŽ Kolar Željka. Pozdravili su sudionike memorijala i poželjeli nove susrete i druženja osoba s invaliditetom.

image

image

Predsjednica UOI KZŽ Zdenka Valjak fotografirala se s dijelom ekipe UHDDR BBŽ koja je osvojila i prelazni pehar kao najbolja ekipa. Svi skupa izrazili smo želju da se ponovno vidimo na susretima u Bjelovaru i Zlataru.

Stranica 1 od 1 //