Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

SVEČANA SJEDNICA I OBILJEŽAVANJE 40 GODINA RADA UDRUGE INVALIDA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

29.02.2024. godine u restoranu Zrinski održana je Svečana sjednica i obilježavanje 40 godina rada Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije na kojoj su sudjelovali i članovi UTIB-a, zamjenik predsjednika V. Benčak sa suprugom M. Benčak.

image

Uzvanicima se obratio predsjednik Udruge Miroslav Mačković koji je zahvalio svima na odazivu, Županiji, Gradu, načelnicima općina, svima članovima Udruge, bivšim predsjednicima, volonterima, zaposlenicima, ljudima dobre volje koji su uz osobe s invaliditetom te naglasio kako je sretan što Udruga kvalitetno surađuje sa svima te nam oni pomažu koliko god je to moguće i prate naš rad te su otvoreni za razne vidove suradnje a mi smo tu kao Udruga da ukažemo njima na potrebe svih osoba s invaliditetom.

image

Prigodnim govorima obratili su se župan Darko Koren, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, načelnici pripadnih JLS-ova, predsjednica Hrvatskog saveza udruga osoba s tjelesnim invaliditetom Jozefina Kranjčec, predsjednica Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske Marica Mirić te predsjednik Hrvatskog saveza cerebralne i dječje paralize Ivica Bašić, Udruge tjelesnih invalida Bjelovar i ostalih suradničkih udruga i institucija.

image

Uz prigodni program, muziku i druženje svojim prisustvom obogatili su svečanost ženski vokalni sastav Đurđevčice, KUD Gruntovec i Franjo Barić sa svojim bendom.

Stranica 1 od 1 //