Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

PREDSTAVNICI UTIB-A NA PREDSTAVLJANJU PROGRAMA „KREATIVNA EUROPA“ - KUL

U sklopu predstavljanja projekta, organizirana je početna konferencija koja se održala u utorak 7.studenog 2023. godine u CUK-u Bjelovar.

image

Partneri: Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar (Hrvatskaka), Inženjeri zaštite životne sredine (Srbija), Razvojni center Murska Sobota (Slovenija).
Trajanje projekta: 24 mjeseca
Cilj projekta je podržati pojedince u razvoju njihove kreativnosti i poduzetničkih sposobnosti putem projektnih aktivnosti, kako bi mogli monetizirati svoje kreativne aktivnosti. Ovaj projekt će ojačati kreativne industrije u regiji putem obrazovanja, razvoja ljudskih resursa, poticanja suradnje među dionicima projekta, poticanja inovacija i stvaranja novih radnih mjesta.

image

Od strane organizatora – CUK-A naglašeno je: „Bili bismo iznimno počašćeni vašim prisustvom na ovoj konferenciji, kako bismo zajedno mogli podijeliti informacije o projektu i razgovarati o mogućim načinima suradnje“. U granicama interesa i kapaciteta naših članova, svakako ćemo se oko svega potruditi!
Projekt je usmjeren prema tri kreativne industrije: održivi kulturni turizam, moda i dizajn te umjetnički zanati. Svaki od partnera će organizirati i provoditi sve aktivnosti vezane za kreativni sektor za koji su odgovorni. Razvojni centar Murska Sobota iz Slovenije nadgledat će sve aktivnosti vezane uz održivi kulturni turizam. Inženjeri za zaštitu okoliša iz Srbije - u suradnji s Udruženjem obrtnika - organizirat će aktivnosti povezane s umjetničkim zanatima.

image

Ispred UTIB_a na Konferenciji su sudjelovali N. Bilek, voditeljica i T. Novosel, predsjednik. 

Stranica 1 od 1 //