Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

PREDSTAVLJANJE AKTIVNOSTI UOSI „BOLJE SUTRA“ GRADA KOPRIVNICE

Dana 29.03.2023. godine (srijeda) s početkom u 13.00 sati u „Restoran & catering Ura“, Nazorova 22, Bjelovar održana je prezentacija aktivnosti Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice i degustacija i prezentacija proizvoda društvenog poduzeća „KopriVITA d.o.o.“ u vlasništvu istoimene udruge.

image

Susret je organizirala Udruga osoba s invaliditetom “Bolje sutra” grada Koprivnice u sklopu projekta Start-up nacija: Hrvatska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja u suradnji s Bjelovarskim centrom za razvoj civilnog društva (BCRCD). 
Predsjednica Udruge „Bolje sutra“ Marija Mraz zahvalila se na gostoprimstvu te prisutne upoznala zašto je odlučila da baš kopriva bude osnova za pokretanje društvenog poduzeća KopriVITA kojeg je otvorila udruga. 
Ksenija Krušelj predstavila je projekt Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja, prezentirala sve aktivnosti koje su odrađene kroz projekt. Krušelj je posebno naglasila kako se formira tematska mreža, kako je pokrenut online alat koji služi za rasprave, sugestije, prijedloge, te da se nakon provedenog ispitivanja javnog mnijenja mapirana 4 specifična interesa sa 8 smjernica za razvoj javnih politika.

Tema susreta bilo je društveno poduzetništvo i smjernice za razvoj javnih politika.

image

Ispred Udruge tjelesnih invalida Bjelovar prisustvovali su Tea Bošnjak, bacc.oec. – voditeljica projekata i Vlado Benčak – dopredsjednik Udruge.

Stranica 1 od 1 //