Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

PREDMET:Poziv na završnu konferenciju Erasmus+ projekta eOdrasli

image

image

image

U četvrtak 30. ožujka, u prostorijama učilišta Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar održana je završna konferencija Erasmus+ projekta eOdrasli. Projekt je realizirao CUK Bjelovar s partnerskom organizacijom Ljudska univerza Lendava iz Slovenije, s ciljem osmišljavanja i implementacije novih pristupa i metoda za online obrazovanje odraslih.
– Naime, riječ je o našem prvom Erasmus+ projektu i jako smo ponosni na njegov uspješni završetak. U cijelu priču smo krenuli s velikim entuzijazmom, svjesni svih izazova koje on nosi. Zahvaljujući odličnim partnerima na projektu, stečeno iskustvo nam je vrlo dragocjeno. Vjerujem da su i naši polaznici itekako zadovoljni organizacijom nastave, kao i predavačem, uvodno je poručila Ivana Hrpalo, ravnateljica CUK-a.

image

Na Završnoj konferenciji, kao polaznica sudjelovala članica UTIB-a Višnja Jeličić.

image

Vrijednost projekta iznosila je 30 tisuća eura u stopostotnom financiranju od strane Europske unije. Početak projekta bio je 1. travnja 2022. godine, a završetak 31. ožujka 2023. Općeniti ciljevi bili su ciljanim skupinama ponuditi stjecanje usavršavanja svojih kompetencija kako bi mogli postati aktivni građani i što više biti uključeni u digitalni svijet.
Također, konferencija je uključivala i panel rasprave te sudionicima pružila priliku da razgovaraju o svojim iskustvima i idejama o online obrazovanju odraslih.

U ime UTIB-a u radu Završne konferencije sudjelovali su Nada Bilek, voditeljica ureda/koordinatorica i predsjednik Tomislav Novosel, prof.

Stranica 1 od 1 //