Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

POSJET ČLANOVA UTIB-A 16. DARUVARSKOM CVJETNOM SAJMU

Turistička zajednica Daruvar-Papuk, u suradnji s Gradom Daruvarom i Daruvarskim toplicama, organizirala je 16. Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i domaćih proizvoda u Daruvaru.
Sajam je održan dana 22. travnja 2023. godine od 09,00 do 15,00 sati u Julijevom parku Daruvarskih toplica.

image

Daruvar je grad parkova i prekrasnog zelenila, mjesto koje je osvojilo najviše „Zelenih cvjetova“ za najuređeniji mali grad kontinentalne Hrvatske. Građani Daruvara ulažu veliki trud i napor prilikom uređivanja svojih okućnica, stoga je Daruvarski cvjetni sajam prilika da posjetitelji dobiju nove ideje koje će ostvariti u svojim vrtovima i okućnicama.

image

Program sajma obogatile su razne kreativne radionice za odrasle i najmlađe, zvučna kupka, edukativna izložba gljiva i ljekovitog bilja, amatersko slikanje PAINT&FINE, ali i tri akcije: Akcija „Za ljepši Daruvar“ u organizaciji Grada i Darkoma d.o.o., zatim Akcija prikupljanja sredstava za prijevoz onkoloških bolesnika za Zagreb Udruge “Liga protiv raka” Daruvar i Akcija “Čuvajmo pčele” Pčelarske udruge Bagrem iz Daruvara.

image

S obzirom na to da se u istom terminu održavala i manifestacija “10 dana astronomije u Daruvaru“ ove su godine posjetitelji u sklopu sajma po prvi put mogli promatrati Sunce teleskopima, a najmlađi su imali priliku naučiti nešto više o Suncu.

image

image

Sajam su posjetili članovi literarne radionice uz pratnju: Višnja Jeličić, Nada Jurković, Draženka Gadanac, Snježana Marić, Ivanka Marić, Katarina Pospišil, Dražen Horvat i voditeljica literarne radionice Monika Polančec.

Stranica 1 od 1 //