Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

LJETOVANJE U ZADRU 07.09. – 14.09.2023.  ČLANOVI UDRUGE TJELESNIH INVALIDA BJELOVAR

Udruga je po drugi puta, ove godine, organizirala ljetovanje u HI Hostelu Zadar. Prijevoz članova bio je s kombijem UTIB-a u jutarnjim satima, sa kojim je upravljao vozač Dražen Horvat. Uz kratko zaustavljanje i pauzu, sretno smo stigli na odredište. Pozdravili smo se i smjestili u sobe, koje su prilagođene za OSI. Nakon što smo se smjestili, pozdravili smo se i sa osobljem restorana, koji su sve vrijeme brižno brinuli o nama, da budemo siti i zadovoljni.

image

image

Vrijeme nam je bilo jako lijepo, produženo ljeto, bez velikih gužvi. Uživali smo na prekrasnoj plaži, prilagođenoj za OSI, koja se nalazi nedaleko od hostela, u kojem smo bili smješteni, sa pogledom na Pozdrav suncu i Morske orgulje. Druženja smo provodili u prekrasno uređenom dvorištu, punom zelenila i stolova i stolica, koje smo mijenjali, ovisno o raspoloženju i položaju sunca. Uživali smo u kupanju, tako da smo jedva odvojili jedno prijepodne za šetnju po Zadru, tj. za vidjeti u živo, ono na što nam je pogled s plaže, sve vrijeme sezao, a to su bile Morske orgulje i Pozdrav suncu.

image

image

image

Dani su nam brzo prolazili, tako nam je stigao i posljednji dan. Dopodne smo proveli neki na kupanju, a neki u šetnji. Nakon ručka smo se pozdravili s domaćinima i krenuli put Bjelovara, gdje smo imali kraća zaustavljanja, zbog osvježenja; u večernjim satima stigli svojim domovima.

Zaključili smo da se i za sljedeću godinu treba rezervirat ponovo, mi to želimo i želimo, da nas što više uživa u ovom prekrasnom ambijentu, koji je prilagođen za naše članove.

image

Na ljetovanju su bili Ana Javurek, Vladimir i Vesna Batrenjak, Dejan Duduković, Zorica Dobrinić, Olga Krmpotić, Ruža Barun i voditeljica Zlata Hlupić.

Stranica 1 od 1 //