Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

ČLANOVI UTIB-A NA 12. KOMEDIJA FESTU U BJELOVARU

12. Komedija fest u Bjelovaru održao se od 14. do 24. rujna 2023. u organizaciji Bjelovarskog kazališta a pod pokroviteljstvom grada Bjelovara, Bjelovarsko-bilogorske županije i Ministarstva kulture i medija. U sklopu festivala publika je imala prilike vidjeti osam komedija prikazanih u Domu kulture, uz dvije predstave za djecu u Bjelovarskom kazalištu. Održane su i dvije glumačke radionice koje su vodili akademski glumci Erna Rudnički i Ivan Ožegović.

image

image

image

Selektorica festivala, voditeljica Bjelovarskoga kazališta, Maja Margareta Fabičević dugi niz godina predstavlja amaterska kazališta koja izvode svoje predstave, promoviraju svoj rad, a prosudbeno povjerenstvo čine oni radi kojih se festival radi – publika.
Festival prikazuje isključivo komedije kako bi ljudima pružio što više zabave i opuštanja. Kroz smijeh i zabavu vrlo često se provlače ozbiljne i važne teme na puno jednostavniji i prihvatljiviji način.

image

Predstave: “Sve za ljubav” Amatersko kazalište Zamka iz Zeline, “Večera s idiotom”
Točka UtorCCom zagrebačke Umjetničke organizacije Točka na i, “Ugovor” Gradsko kazalište mladih iz Viteza (BiH), “Krađa svađa itd…” Pučka scena iz Hercegovca¸ “Ministričin muž” Kazališna družina KUU Seljačka sloga iz Nedelišća, “Pljusak” Mika Živković Retkovci i Gradsko amatersko kazalište Županja, “Da nije ljubavi” Metkovsko amatersko kazalište iz Metkovića i “Kidaj od svoje žene” Gradskog kazalište Jastrebarsko.

image

Predstave za djecu: Glumišna družina Virje (Virovski muzikaš i Ogledalce) te Dječje gradsko kazalište Čakovec (Dvije čajne žlice prašine).

Članovi Udruge tjelesnih invalida Bjelovar uživali su u fantastičnim predstavama; hvala Bjelovarskom kazalištu na doniranim kartama.

Stranica 1 od 1 //