Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

ČLANOVI LITERARNE SEKCIJE UTB-A U POSJETI INTERLIBERU

Priča koja traje 45 godina i koju s velikim zadovoljstvom iznova pišemo i čitamo - Interliber, ove se godine održavao od 7. do 12. studenog 2023. na Zagrebačkom velesajmu. Kao najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja Interliber okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare.

Uz prisustvo mnoštva poznatih i uspješnih pisaca i oduševljenih posjetitelja održano je više od 200 sati stručnog programa koji se održavao na dvije pozornice, u paviljonima 6 i 7, a na otvorenom prostoru ispred 5. paviljona održavali su se koncerti i nastupi mladih DJ-a.

image

image

Članovi Udruge tjelesnih invalida Bjelovar posjetili su Interliber 09.11.2023. Odvažni pustolovi otisnuli su se na put u jutarnjim satima kako bi što prije otkrili čarobne svjetove fantastičnih bića i maštovitih događaja. Kao u poznatom klasiku “Vlak u snijegu“ Mate Lovraka tako je i ova vesela družina, kao i Perin razred, bila ushićena i ispunila kombi smijehom i veseljem.

image

Nakon lutanja bespućima blještavih prolaza sa najnovijim izdanjima ili nostalgičnim antikvarijatskim raritetnim primjercima podsjetili smo se djetinjstva uz stripove, naslove iz školskih lektira i bajkovita izdanja omiljenih dječjih knjiga.

image

Nakon okrjepe, prepuni dojmova, krenuli smo put Bjelovara i sretni i sjetni kao da se pozdravljamo sa starim prijateljima.

image

Sudionici - članovi literarne radionice: voditeljica Monika Kezić, Adriana Krog, Božica Pečar, Katarina Pospišil, Nada Filipović, Luciano Bosanac i vozač Dražen Horvat koji je pomogao da se sva kupljena literatura uspješno ukrca sa svojim vlasnicima.

Stranica 1 od 1 //