Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

SASTANAK ČLANOVA KLUBA RIBOLOVA UTIB

Sastanak kluba održan je 19. travnja 2024.godine u 13:00 u prostorijama UTIB-a. Sdionici: predsjednik UTIB-a Novosel Tomislava, prof. i članova kluba Kranjec Božidar, Rakovčan Milan, Mihelić Davor, Kraguljac Miroslav, Antolić Željko, Oremović Marica i Antun i voditelj kluba Benčak Vlado, zamjenik predsjednika UTIB-a.

image

Izostanak su opravdali Jerotić Dragan, bolest, Šorša Zdenka i Cimerman Josip, pregled kod liječnika KBC.
Članovi kluba iz 2023.g. Matin Đuro i Glogovčan Josip nisu pozvani jer više ne mogu ići u ribolov i zahvalili su se na članstvu u klubu ribolova UTIB.
Član kluba iz 2023.g. Vukobradić Dušan isključen je iz kluba jer nije podmirio svoje obaveze prema našem matičnom ŠRD „ Česma „ Bjelovar.
Sastanak je započet pozdravnom riječju predsjednika UTIB koji je pozdravivši članove kluba zahvalio na uspješnom radu i postignutim takmičarskim rezultatima u prošloj godini. Upoznao je članove kluba sa planom financiranja kluba u 2024.g. i uvjerenjem da će klub plan za ovu godinu i uspješno realizirati.
Voditelj kluba Vlado Benčak zahvalio je predsjedniku na podršci koju klub ima od strane naše udruge i njega osobno te upoznao članove o planiranom za ovu godinu.

image

Naš kup „ Tomaš 2024 „ održati ćemo 18. svibnja 2024.g. na ribnjacima Vujčevac u Tomašu kojima gospodari naše domicilno ŠRD „ Česma „ Bjelovar.
Pred pozivi za kup poslani su suradničkim udrugama i zamolbom da nas do 3. svibnja 2024.g. obavijeste o sudjelovanju i broju sudionika (takmičari i pratnja).
Za susret osiguravamo kemijski WC prilagođen potrebama osoba s invaliditetom jer postojeći ne udovoljava ni civilizacijski ni funkcionalno potrebama sudionika susreta.
Kranjec Božidar obavijestio nas je da je postignut dogovor i dato obećanje gradonačelnika i dogradonačelnika grada Bjelovara da će ove godine biti izgrđen adekvatni sanitarni čvor za potrebe kako ribolovaca tako i osoba s invaliditetom.
Prema sada dostupnim informacijama osim našeg kupa očekuju nas susreti u ILO Ivanec, UHB Korenovo ( 2x ), UOI Virovitica, UI Daruvar te UOI Koprivničko-križevačke županije.
Sastanak je završen ugodnim razgovorom sudionika o ribolovu i naročito o ribolovu u prošlim vremenima na rijeci Česmi – „MALA AMAZONA“.

Stranica 1 od 1 //