Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

LJETOVANJE U ZADRU 18.07. - 22.07.2022.

Napokon je došao i taj ponedjeljak. Malo prije 7 sati ujutro krenuli smo put Zadra. Uzbuđenje je bilo na vrhuncu, svi smo bili nestrpljivi jedva smo čekali da stignemo u hostel i da se okupamo u moru. Na putu prema našem odredištu stali smo na odmorištu da popijemo kavu i osvježimo se.

image

image

image

U HI hostel Zadar stigli smo poslije 13h na ručak na kojem nam se pridružio vozač Horvat Dražen prije povratka u Bjelovar. Nakon ručka je slijedilo preuzimanje ključeva od soba i kupanje do zalaska sunca. Druženje se nastavilo na terasi hostela i nakon večere. Sljedeća dva dana smo proveli u uživanju, svako jutro poslije doručka kupanje pa popodnevni odmor u sobama i navečer ponovno na plažu i na kraju druženje i šetnja. U srijedu navečer smo otišli na sladoled.
Vozač udruge došao je nešto ranije i odvezao nas do centra grad. Večer prije povratka u Bjelovar proveli smo u šetnji centrom grada na piću i večeri. Ni radovi na obali blizu Morskih orgulja nisu nas spriječili da se prošećemo, poslušamo ih i napravimo koji selfie i zajedničku fotku.

image

image

Jutro prije povratka nam je teško palo jer nam je bilo prekrasno. Iskoristili smo još to malo vremena za kupanje i sunčanje prije povratka kući. Zbog gužve na autocestama, vožnja starom cestom je bila još ugodnija nego autoputom, pa nam je bilo lakše što moramo kući. Bilo je to prekrasnih pet dana s najboljom ekipom. 

Stranica 1 od 1 //