Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

KULTURNO-ZABAVNA VEČER „POZDRAV PROLJEĆU 2023“

Dana 28.04.2023. godine (petak) s početkom u 17.00 sati u svečanoj dvorani restorana Golub, Franjevačka ul. 6a, Bjelovar Udruga tjelesnih invalida Bjelovar organizirala je kulturno-zabavnu večer pod nazivom „Pozdrav proljeću“.

image

Program je započeo u 17.30 sati pozdravnom riječi predsjednika Udruge Tomislava Novosela, obraćajući se svim uvaženim gostima, zaposlenicima, volonterima, asistentima i njihovim korisnicima, članovima udruge, te svima koji su pridonijeli svojim radom i zalaganjem kako bi ovaj svečani događaj protekao u što boljem raspoloženju. Upoznao je prisutne sa radom Udruge, ostvarenim i planiranim aktivnostima i događajima. Uslijedio je kulturni program kojeg je predstavila voditeljica projekata Udruge Tea Bošnjak, te pojasnila koju značajnu ulogu aktivnosti imaju za članove osobe s invaliditetom. Upoznala je sve prisutne upravo o važnosti projekata za Udrugu te od koje su zapravo koristi za sve članove i širu zajednicu.

image

image

image

image

Zbor Udruge tjelesnih invalida Bjelovar uz stručno vodstvo Dubravka Kovačevića otpjevao je pjesme „Bilogorsko dijete“, „Vesela je šokadija“, „Dok palme njišu grane“ i „Na sokaku“.

Članovi literarne radionice pročitali su dva djela. Adrijana Krog pročitala je svoj uradak „Ljepota života“ i Draženka Gadanac čitala je pjesmu „ Dobro nam došlo proljeće“.

image

Nakon kulturnog programa, uslijedila je večera u 18.00 sati te ples, druženje, veselje i zabava sve do 23.00 sata uz glazbeni sastava „Stare staze“.

image

image

Sudionici:
1. Upravljačko tijelo UTIB-a;
2. Zaposlenici UTIB-a i UIB-a;
3. Voditelj radionice – Dubravko Kovačević;
4. Volonteri, OA, KOA, članovi udruge.

Stranica 1 od 1 //