Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

VODITELJI I SURADNICI U PRIPREMI I PROVEDBI EU PROJEKATA 2022. – NOVA GENERACIJA

image

Apliciranje za EU fondove složen je proces koji zahtijeva puno znanja i vještina. Kako bi se moglo uspješno aplicirati i upravljati projektima koje financira EU, potrebno je imati dubinsko znanje o tome kako sustav funkcionira i što je potrebno napraviti – od izrade projektnog prijedloga pa sve do provedbe. Ključno je razumjeti najnovije smjernice EU i biti upoznati s pisanjem projektnih prijedloga koji ispunjavaju uvjete za financiranje.
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar uključila je novu skupinu svojih članova u program educiranja i osposobljavanja za Voditelje i suradnike u pripremi i provedbi EU projekata koje provodi Centar za cjeloživotno učenje i kulturu, uz stručno vodstvo Ivane Jurković Piščević, direktorice Tehnološkog parka Bjelovar d.o.o., stručnjakinje za strateško planiranje, poslovno planiranje, upravljanje razvojem i upravljanjem projektnim ciklusom.

image

Program usavršavanja provodi se u prostorijama CUK-a petkom od 8.00 sati do 13.00 sati.
Polaznici programa prolazit će kroz tri sektora: privredni, poduzetnički i javni te time samostalno, kroz program usavršavanja i vodstvo mentorice, pripremati projektne prijedloge i učiti o svim prednostima i nedostacima.
Polaznice UTIB-a: Višnja Jeličić, Marieta Magdić, Katarina Pospišil.

Stranica 1 od 1 //