Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

„VAŽNOST KOORDINATORA VOLONTERA I STANDARDA KVALITETE ZA VOLONTERSKE PROGRAME U RAZVOJU ZAJEDNICE

U petak, 11.12.2015. godine, u prostorijama Društva arhitekata Zagreb održana je konferencija „Važnost koordinatora volontera i standarda kvalitete za volonterske programe u razvoju zajednice“ u organizaciji Volonterskog centra Zagreb.

Važnost koordinatora volontera i standarda kvalitete za volonterske programe u razvoju zajednice

Konferencija je započela pozdravnim govorima izvršne direktorice Volonterskog centra Zagreb, Jele Prgić Znike i pomoćnice pročelnice za socijalnu zaštitu i populacijsku politiku grada Zagreba, Romane Galić. Nakon uvodnog dijela započelo je predstavljanje rezultata projekta „Solidarnost i kvaliteta u pružanju socijalnih usluga“ i predstavljanje priručnika „Menadžment volontera – vođenje volontera i volonterskih programa“ uz riječi autorica priručnika, Ivane Kordić i Jele Prgić Znike, zatim recezentice priručnika Sanje Bunić te koordinatorice volontera Zrinke Dumančić.

Važnost koordinatora volontera i standarda kvalitete za volonterske programe u razvoju zajednice

Nakon kraće pauze počelo je predstavljanje standarda kvalitete za volonterske programe uz koje je održana radionica pod nazivom: „Prednosti i izazovi u primjeni standarda kvalitete u neprofitnim organizacijama“. Poslije zaključnog dijela konferencije druženje je nastavljeno uz domjenak. Konferencija je trajala od 12,00 do 15,00 sati. Udrugu tjelesnih invalida Bjelovar predstavljale su Ines Seleš i Antonia Buzuk, bacc. oec. 

Stranica 1 od 1 //