Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

TEČAJ ENGLESKOGA JEZIKA ZA ČLANOVE UTIB-A – početna i napredna grupa

U srijedu, 24.03.2020. godine, u prostorijama Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, I. Gundulića 1, u okviru Trogodišnjeg programa „Socijalno uključivanje djece i odraslih osoba s tjelesnim invaliditetom“ počeo je tečaj engleskoga jezika za članove, kojega vodi gospođa Jasmina Damjanović, prof. 

image

Tečaj engleskoga jezika održava se dva puta tjedno, u trajanju od 90 minuta u prostorijama Udruge, te ga trenutno polazi 12 članova. Zbog epidemioloških mjera, ali i takve zainteresiranosti, tečaj iz engleskog jezika podijelili smo u dvije grupe – početni i napredni.

image

Tečaj je osmišljen tako da se sa polaznicima početne grupe prolaze programi općeg i kulturnog snalaženja i govora u vremenu i prostoru u kojem se nalaze u tom trenutku (bolnica, trgovina, aerodrom, banka, javna površina i mnoge druge…), dok sa naprednom grupom sadržaj programa sastoji se od konstruktivne rasprave (znanstveno – teorijske rasprave, projekti…).

Po završenom tečaju uspješni polaznici dobivaju svjedodžbu.

Početna grupa: Milkica Basta, Dragica Galović, Josip Jurmanović, Nevenka Ćurić, Nada Vranko-Nagy, Vesna Orober, Jelica Božinović.
Napredna grupa: Nikolina Modrić, Nikola Tašić, Đurđa Vučetić, Snježana Marić, Luciano Bosanac.

Stranica 1 od 1 //