Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

SVEČANA DODJELA UVJERENJA POLAZNICIMA PROGRAMA ZA VODITELJE I SURADNIKE U PISANJU I PROVEDBI EU PRO

Dana 25.05.2021. (utorak) s početkom u 16.00 sati u glavnom gradskom parku, Trgu Eugena Kvaternika na paviljonu, održana je svečana dodjela uvjerenja polaznicima Programa Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar pod nazivom „Program usavršavanja voditelja i suradnika u pisanju i provedbi EU projekata“ koje je uspješno završilo 18 polaznika.

image

Naime, riječ je o edukaciji koja je počela 09.11.2020. godine u CUK Bjelovar, a provodila se prema Rješenju Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Prema kurikulumu, za voditelje projekata planiran je ukupan broj sati od 160, a za suradnike 130 sati. Dobivanjem certificiranog Uvjerenja, odobrenog pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja RH, polaznici su osposobljeni pripremati projektnu dokumentaciju za nove natječaje fondova i programa Europske unije u novom programskog razdoblju 2021 – 2027. Isto tako, po dobivanju Uvjerenja, polaznici će ih moći upisati u svoje e-radne knjižice.

image

Udruga tjelesnih invalida Bjelovar iznjedrila je svojih pet članova i zaposlenika Udruge, koji su radeći i učeći, vrijedno, marljivo i ambiciozno, priveli kraju obrazovanje koje je trajalo pet mjeseci.

image

Program usavršavanja uspješno su završili: Tea Bošnjak, Mladen Rajković, Mirela Štefinec-Plavac kao voditelji projekta, te Vlado Benčak i Nada Bilek, kao suradnici na projektima.
Može se reći, da malo koja Udruga u Republici Hrvatskoj ima do te mjere obrazovan projektni tim osposobljen za pisanje i provedbu EU projekata, te koja je u fazi pripreme projektne dokumentacije kojom bi se prijavila i konkurirala snažnim i realnim projektom na raspisanom natječaju.

image

Svečano uručenje Uvjerenja polaznicima predala je ravnateljica CUK-a Bjelovar Zvjezdana Galkowski uz same riječi pohvale i iznimne zahvalnosti za svaku moguću suradnju, razumijevanje, uz nadu da će projektni prijedlozi ugledati svijetlost dana. Uz ravnateljicu, s ponosom je čestitala svim polaznicima voditeljica programa i mentorica Adela Zobundžija, koja je sa pregršt strpljenja, truda, savjeta pripremila projektne timove za izlaganje završnih radova.

image

Nakon uručivanja Uvjerenja, članovi i zaposlenici Udruge tjelesnih invalida Bjelovar uz predsjednika Tomislava Novosela prof., obilježili su ovaj značajan događaj prikladnim osvježenjem u Bistrou „Franz“. 

Stranica 1 od 1 //