Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

SVEČANA DODJELA UVJERENJA O ZAVRŠENOM OBRAZOVANJU ODRASLIH – MI TO MOŽEMO

Dana 21.10.2020. (srijeda) u Velikoj vijećnici Grada Bjelovara, održana je svečana dodjela Uvjerenja o završetku obrazovanja odraslih. U sklopu projekta „Mi to možemo“ koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog socijalnog fonda, 29 nezaposlenih osoba uspješno je završilo programe obrazovanja odraslih.

image

„Svim polaznicima čestitam od srca i nadam se da će uz nove kompetencije pronaći posao ili prijeći na bolje radno mjesto“, rekla je Valna Bastijančić Erjavec, zamjenica bjelovarskog gradonačelnika. Čestitkama se priključila voditeljica projekta Ivana Bekavac iz Grada Bjelovara.

Dopredsjednica Ljuba Štefinec naglasila je: „Ponosni smo kao udruga da je šest članova Udruge tjelesnih invalida Bjelovar završilo osposobljavanje, od kojih pet za računalnog operatera i jedna osoba za samostalnog knjigovođu“ .

image

image

„Željela sam naučiti nešto novo, usvojiti nova znanja, zbog čega mi je jako zanimljiv bio primamljiv obrazovni program za računalnog operatera. Po zanimanju sam ekonomski tehničar i radila sam u administraciji. Imam oko 26 godina radnog staža. Za mirovinu su me do sada odbili četiri puta, što će biti dalje, da li ću u starosnu ili invalidsku, ne znam. Vječni sam optimist i vjerujem u dobru budućnost“, rekla je 62-godišnja Milkica Basta.

image

Udrugu tjelesnih invalida predstavljali su: Ljuba Štefinec, dopredsjednica, Vlado Benčak, član IO, Nada Bilek, voditeljica ureda i Tea Bošnjak suradnica u projektnim aktivnostima.

Stranica 1 od 1 //