Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

SEMINAR – UREDSKO POSLOVANJE

U četvrtak, 15.04.2021. godine od 9:00 do 16:00 u Hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb, u organizaciji tvrtke Mapa znanja d.o.o. održan je seminar „Uredsko poslovanje“, predavač Goran Vojković.

image

image

Seminar obuhvaća znanje uredskog poslovanja u Republici Hrvatskoj, koje je u praksi potrebno mnogima, a izučava se samo na nekim učilištima. Uz svladavanje uredskog poslovanja sukladno Uredbi o uredskom poslovanju, prolaze se osnove spisovodstva (dakle postupci s dokumentacijom koja se ne vodi u sustavu uredskog poslovanja) te organizacije i rada pismohrane. U prvom dijelu seminara prolazi se teorija, uz primjere iz prakse, da bi se kasnije radilo na primjerima sastavljanja klase i urudžbenog broja te pripremi pošiljki za slanje poštom. Uključene su i poveznice prema drugim propisima, primjerice Općoj uredbi o zaštiti podataka.

image

U praksi – uredskim poslovanjem se danas moraju baviti i oni koji se s uredskim poslovanjem nisu ni na koji način susretali u svom poslu, niti su razmišljali o upravnim poslovima. Broj tijela i organizacija s javnim ovlastima danas je iznimno širok. Nepoznavanje uredskog poslovanja s druge strane dovodi do pogrešaka i nekvalitetnog rada.


Iz programa seminara:
I. Uredsko poslovanje – prvi dio
II. Uredsko poslovanje – drugi dio
III. Uredsko poslovanje – treći dio
IV. Spisovodstvo i korištenje novih tehnologija
V. Vježbanje naučenog

U ime Udruge tjelesnih invalida Bjelovar na seminaru su sudjelovali predsjednik Tomislav Novosel, prof. i Nada Bilek, voditeljica ureda/koordinatorica.

Stranica 1 od 1 //