Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

SEMINAR: SPECIFIČNOSTI OBRAČUNA PLAĆE U VRIJEME POSEBNIH OKOLNOSTI

U četvrtak, 27.08.2020. od 9:00 do 14:00 sati u Hotelu International, Miramarska 24, Zagreb održan je seminar „Specifičnosti obračuna plaće u vrijeme posebnih okolnosti“ – pravni i računovodstveni dio.

image

Predavači:
• Tajana Zlabnik, dipl. iur., odvjetnica
• Tajana Kramar Šandl, univ. spec. oec., ovlašteni revizor i računovođa

Učestale zakonske promjene porezne i druge regulative vezane uz obračun plaća, naknada plaće i drugog dohotka traže kontinuiranu edukaciju zaduženih za kadrovsku evidenciju i obračun plaće.

image

image

Seminar je održan prema epidemiološkim mjerama: za sve sudionike osigurane su maske, obavezna dezinfekcija ruku i propisani razmak od 1,5 metra između polaznika. Broj polaznika ne prelazi maksimalni broj koji zadovoljava mjere fizičke udaljenosti.

image

Seminar je namijenjen referentima i specijalistima za obračun plaće i naknade plaće, voditeljima računovodstva, voditeljima ljudskih potencijala, pravnicima koji se bave radnim pravom, poduzetnicima i vlasnicima poduzeća, direktorima pojedinih odjela i menadžerima te svim zainteresiranim osobama koje sudjeluju u procesima obračunavanja dohotka, vođenja kadrovske administracije te žele naučiti i razumjeti sve procese koji se isprepliću u ovom složenom području.
U ime Udruge tjelesnih invalida Bjelovar na seminaru su sudjelovali predsjednik Tomislav Novosel, prof. i Nada Bilek, voditeljica ureda/koordinatorica.

Stranica 1 od 1 //