Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

SASTANAK PROJEKTNOG TIMA – PREZENTACIJA ISPITNOG PROJEKTA

09.03.2021. godine u 15:00 sati u konferencijskoj sali Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, Gundulićeva 1, Bjelovar, održan je sastanak projektnog tima u svrhu konzultacija sa mentoricom Adelom Zobundžijom iz PRO-konzalting d.o.o.

SASTANAK PROJEKTNOG TIMA – PREZENTACIJA ISPITNOG PROJEKTA

Naime, djelatnice Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, Nada Bilek i Tea Bošnjak, bacc.oec. skupa sa članovima upravljačkih tijela Mirelom Štefinec-Plavac, Mladenom Rajkovićem i Vladom Benčakom čine projektni tim koji polazi licenciranu edukaciju za voditelje i suradnike u pisanju i provedbi EU projekata.  Edukaciju, od 09.11.2020. godine do danas i nadalje, organizira Centar za cjeloživotno učenje i kulturu.

SASTANAK PROJEKTNOG TIMA – PREZENTACIJA ISPITNOG PROJEKTA

U programu edukacija nalazi se i priprema Završnog rada te obrana pred stručnom komisijom. S ciljem prezentacije i evaluacije učinjenog, projektni tim je zajedno s predsjednikom Udruge Tomislavom Novoselom, prof., odlučio sazvati sastanak – konzultacije.
Voditeljica projekta, Tea Bošnjak, bacc.oec. s projektnim timom predstavila je početni kostur projekta „Znanjem do uspjeha“, gdje su postavljeni jasni ciljevi, misija i vizija projekta. Članovi tima i ostali sudionici uvidjeli su koliko su zapravo naučili tijekom četiri mjeseca učenja, analiziranja, uspoređivanja te organiziranja svih segmenata koji prethode kvalitetnom pisanju projekta.

Sudionici sastanka:
1. Predsjednik Udruge – Tomislav Novosel, prof.
2. Mentorica – Adela Zobunđija
3. Članovi projektnog tima – Nada Bilek, Tea Bošnjak, Mirela Štefinec-Plavac, Mladen Rajković i Vlado Benčak

Stranica 1 od 1 //