Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

RADNI SASTANAK POVODOM PROVEDBE AKTIVNOSTI OSPOSOBLJAVANJA KANDIDATA ZA B KATEGORIJU

Dana 19.08.2021.(četvrtak) godine u prostorijama Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, I. Gundulića 1, Bjelovar s početkom u 08.00 sati u okviru Trogodišnjeg programa „Socijalno uključivanje djece i odraslih osoba s invaliditetom“ financiranog od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji socijalne politike, održan je ZOOM sastanak sa predstavnicima Autoškole „Instruktažni centar Križevci“.

image

Udruga tjelesnih invalida Bjelovar trenutno ima na obuci šestoro kandidata, koji se približavaju kraju obuke te ispitnoj vožnji. Cilj ovog sastanka bio je rezimirati do sada obavljen posao te dobiti povratne informacije sa terena, odnosno od instruktora koji rade sa kandidatima. Udruga će i dalje poticati svoje članove na osposobljavanje B kategorije, čime članovi, odnosno, kasnije vozači postaju samostalni, neovisni za svoje potrebe, potrebe svojih obitelji i prema tome postaju korisni svojoj zajednici u kojoj se nalaze te sami sebi.
Trenutno na listi čekanja nalazi se novih četvoro kandidata koji će, nakon obavljanja Liječničkog pregleda, moći krenuti u osposobljavanje za B kategoriju, čime se Udruga ponosi.

image

Sudionici ZOOM sastanka:
1. Predstavnici Instruktažnog centra – Domagoj Brunović, stručni upravitelj ICK, Lina Unterberger, instruktorica;
2. Predsjednik Udruge tjelesnih invalida Bjelovar – Tomislav Novosel, prof.;
3. Zaposlenice Udruge – Nada Bilek, voditeljica ureda/koordinatorica, Tea Bošnjak, bacc.oec., voditeljica projektnih aktivnosti, Monika Polančec, stručna suradnica.

Stranica 1 od 1 //