Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

RADIONICA: „DRUŠTVENI KAPITAL U LOKALNOJ ZAJEDNICI“

Dana 16. 05. 2019. godine (četvrtak) s početkom u 10:00 h, u prostorijama Velike vijećnice Bjelovarsko-bilogorske županije, Dr. A. Starčevića 8, održana je radionica: „Društveni kapital u lokalnoj zajednici“ namijenjena udrugama na području Bjelovarsko-bilogorske županije, u organizaciji Centra za civilne inicijative.

image

Cilj radionice bio je upoznati predstavnike organizacija civilnog društva i institucija lokalnih zajednica s pojmom, definicijama i stvaranjem društvenog kapitala u lokalnoj zajednici. Govorilo se o stvaranju društvenih veza, povjerenju u zajednici, sudjelovanju i proaktivnim građanima te kako to doprinosi sveukupnom osjećaju zadovoljstva kvalitetom života građana u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Ova radionica bila je prilika svim sudionicima da steknu znanje o tome što su elementi i koje su dimenzije društvenog kapitala te kroz praktičnu vježbu postave mogućnosti razvoja društvenog kapitala u svojim zajednicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

image

U ime Udruge tjelesnih invalida Bjelovar na radionici je sudjelovala stručna suradnica za projektne aktivnosti Ivana Toncer, bacc. oec.

Sudionici:
1. Predstvnici Bjelovarsko-bilogorske županije
2. Predstavnici udruga
3. Predstavnici Centra za civilne inicijative

Stranica 1 od 1 //