Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

„RAD NA DALJINU“ – OD KUĆE INSTALACIJA I POČETAK KORIŠTENJA ZOOM APLIKACIJA U UTIB-U

U petak, 11.09.2020. godine u prostorijama Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, Gundulićeva 1, Bjelovar izvršena je instalacija aplikacije ZOOM od strane informatičke tvrtke Image Enter. Aplikacija Zoom koristi se u svrhu audio ili video poziva, a može se koristiti preko različitih uređaja: mobitela, kompjutera, laptopa ili tableta. Komunikacija preko Zoom aplikacije može se odvijati sa jednom ili više osoba, a neke od mogućnosti koje aplikacija tijekom video poziva pruža su:

• dijeljenje dokumenata, fotografija i videa
• dijeljenje ekrana sa sudionicima u pozivu
• korištenje online ploče za pisanje i prezentiranje
• snimanje poziva u MP4 ili MPA formatu

image
image

S obzirom na trenutno stanje pandemije koronavirusa cilj nam je bio osposobiti sva radna računala u Udruzi pa i ona u našim domovima kako bi, u slučaju lockdowna, mogli i dalje raditi na svim poslovima koji su važni radi urednog poslovanja Udruge u administrativnom i financijskom smislu ali i zbog provedbe projektnih aktivnosti te predaja izvještaja projekata i programa. U sljedećoj fazi planiramo educirati i tehnološki pripomoći članove upravnih tijela kako bi se i sjednice, za slučaj potrebe mogle održati „na daljinu“ – od kuće!

image
image

Zaposlenici UTIB-a i zaposlenici UIB-a odradili su sastanak unutar Udruge dana 17.09.2020. godine: Tomislav Novosel,prof. – predsjednik UTIB-a; Nada Bilek, med. Sestra – voditeljica ureda/koordinatorica; Tea Bošnjak, bacc.oec. – voditeljica projektnih aktivnosti; Štefica Diebalo, oec. – tajnica UIB-a; Kristijan Diebalo, bacc.oec. – web dizajner i administrator UIB-a.

Stranica 1 od 1 //