Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

ODRŽANA SVEČANA DODJELA UGOVORA O FINANCIRANJU TE IZOBRAZBA O PROVEDBI INSTITUCIONALNE PODRŠKE

U ponedjeljak, 20. siječnja 2020. godine u 10:30 sati u hotelu Dubrovnik,Zagreb, održana je dodjela ugovora o financiranju te izobrazba o provedbi institucionalnih podrški udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, udrugama koje u prethodnim razdobljima nisu koristile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade, udrugama iz Domovinskoga rata u Republici Hrvatskoj i udrugama osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini.

image

Upraviteljica Nacionalne zaklade gospođa Cvjetana Plavša-Matić te zamjenica upraviteljice za razvojne programe gospođa Marija Boltek svečano su uručile ugovore predstavnicima udruga nakon čega je uslijedila izobrazba o kvalitetnoj provedbi.

image

Na svečanosti bilo je nazočno preko 90 udruga civilnog društva koje su ostvarile različite potpore u 9 kategorija.

Temeljem do sada ostvarenih rezultata, te postojećih ljudskih i materijalnih kapaciteta Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva odobrila je udruzi Institucionalnu podršku za razdoblje 2020-2023. godina.
Ovom podrškom Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva potiče daljnji razvoj udruge, razvoj organizacijske strukture, te ljudskih i materijalnih kapaciteta.

image

U ime Udruge tjelesnih invalida Bjelovar na svečanoj dodjeli ugovora i edukaciji sudjelovali su predsjednik Tomislav Novosel, prof. i stručna suradnica Tea Bošnjak bacc. oec.

Stranica 1 od 1 //