Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

MONTAŽA ZAŠTITNIH BARIJERA OD PLEKSIGLASA NA RADNIM MJESTIMA UDRUGE TJELESNIH INVALIDA BJELOVAR

27.11.2020. u prostorijama Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, I. Gundulića 1, Bjelovar, izvršena je montaža zaštitnih barijera od pleksiglasa u cilju preventivne zaštite od kapljičnog prijenosa virusa COVID-19.

image

S obzirom da Udruga broji 996 članova i korisnika usluga i aktivnosti, 24 zaposlenih, volontera, suradnika, koji na dnevnoj bazi pristižu u Udrugu s određenim zadatkom, dokumentacijom, pitanjem, odlučili smo misliti na svoje zdravlje, zdravlje onih koji dolaze u Udrugu, te na zdravlje naših obitelji kojima dolazimo kući. Prije svega bilo je potrebno uzeti određene mjere kako bi utvrdili gdje pleksiglas montirati kako bi imao najbolju funkciju. Taj segment posla odradio je zaposlenik i volonter Udruge Dražen Horvat. Angažirali smo tvrtku Kalisto d.o.o. iz Bjelovara, te su nam u najbržem mogućem roku isporučili materijal koji se isti dan montirao na predviđena mjesta. Zaštitna barijera od pleksiglasa montirana je u tri ureda, UTIB 1 kod voditeljice ureda Nade Bilek, UTIB 2 kod stručne suradnice za projekte Tee Bošnjak i UIB kod Štefice Diebalo.

image

Na taj način, adekvatnom zaštitom, omogućili smo rad djelatnica Udruge, ali i onih koji dolaze radi bilo kakve potrebe ili obaveze, naravno, i dalje uz obvezno nošenje maski, dezinficiranje ruku i pridržavanje na propisani razmak u zatvorenom prostoru.
Ovim putem šaljemo poruku: I dalje mislimo na svoje zdravlje, zdravlje drugih i budimo odgovorni!

Stranica 1 od 1 //