Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR - UTIB

Lokalni volonterski centar UTIB

U srijedu, 04.11.2015. godine, u prostorijama Veleučilišta u Bjelovaru održana je tiskovna konferencija povodom početka provedbe projekta Ministarstva socijalne politike i mladih i Udruge tjelesnih invalida Bjelovar pod nazivom „Lokalni volonterski centar UTIB“.

Partneri na projektu su Centar za socijalnu skrb Bjelovar, Grad Bjelovar, II. osnovna škola Bjelovar i IV. osnovna škola Bjelovar. Konferencija je započela uvodnim riječima predsjednika Tomislava Novosela.

Lokalni volonterski centar UTIB

Više o općem i specifičnim ciljevima, ciljanoj skupini, očekivanim rezultatima te ukupnoj vrijednosti projekta rekla je voditeljica projekta Nikolina Posuda.

Lokalni volonterski centar UTIB

O dosadašnjem iskustvu s volonterima te bazi volontera Udruge tjelesnih invalida Bjelovar rekla je koordinatorica projekta Antonia Buzuk.

Lokalni volonterski centar UTIB

Promovirat će se razvoj volonterstva na području Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije kroz povećani broj građana uključenih u volonterske aktivnosti, povećanje broja organizatora volontiranja, osiguranu pomoć u učenju načim članovima i djeci iz socijalno i materijalno ugroženih obitelji itd.

Poslije formalnog dijela nastavljeno je ugodno druženje uz osvježenje sudionika.Stranica 1 od 1 //