Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

LITERARNE I GLAZBENE RADIONICE

U okviru odobrenog projekta „Unapređenje kvalitete života i zaštita prava starijih osoba s invaliditetom“ financiranog od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Udruga tjelesnih invalida Bjelovar organizirala je za svoje članove literarnu i glazbenu radionicu – početak aktivnosti: 04.10.2021.

image

Radionice su namijenjene svim zainteresiranim odraslim članovima Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, a zamišljena je kao interaktivno druženje i razmjena iskustava. Na radionicama će se obrađivati teme literarnog i glazbenog stvaralaštva uz stručno vodstvo i podršku. Naši članovi koji su se uključili u radionice, pripremaju se za nadolazeće kulturno-zabavne večeri, što traži posebnu organizaciju i angažman.
Radionice se održavaju u prostorijama Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, Ivana Gundulića 1, Bjelovar. Predviđeno trajanje radionice je oko 90 minuta. Radionice su besplatne uz osigurano osvježenje i radne materijale.
Ukoliko želite naučiti nešto novo, podijeliti svoja iskustva i pri tom se dobro zabaviti, prijavite se na radionice!

image

LITERARNA RADIONICA
– voditeljica Đurđa Vučetić, prof.; literarke – Javorka Pangerčić, Andrea Gabud, Terezija Jelušić, Nada Vranko – Nagy, Milkica Basta, Snježana Medvidović.
GLAZBENA RADIONICA – voditelj Dubravko Kovačević; članovi zbora – Tomislav Novosel, Slava Novosel, Ljiljana Mecner, Elizabeta Balent, Dragan Pavić, Andrea Gabud, Ivanka Punčikar – Opitz.

Stranica 1 od 1 //