Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

KULTURNO-ZABAVNA VEČER „POZDRAV PROLJEĆU 2022“

Dana 29.04.2022. godine (petak) s početkom u 17.00 sati u svečanoj dvorani restorana Šljukin Gon, Đurđevačka cesta 167, Bjelovar Udruga tjelesnih invalida Bjelovar organizirala je kulturno-zabavnu večer pod nazivom „Pozdrav proljeću“.

image

image

Program je započeo u 17:30 sati pozdravnom riječi predsjednika Udruge Tomislava Novosela, obraćajući se svim uvaženim gostima, zaposlenicima, volonterima, asistentima i njihovim korisnicima, članovima udruge, te svima koji su pridonijeli svojim radom i zalaganjem kako bi ovaj svečani događaj protekao u što boljem raspoloženju. Upoznao je prisutne s radom Udruge, ostvarenim i planiranim aktivnostima i događajima. Uslijedio je kulturni program kojeg je predstavila voditeljica projekata Udruge Tea Bošnjak, navodeći teško razdoblje kroz koje se Udruga borila na sve moguće načine. Upoznala je prisutne s projektnim aktivnostima i važnosti projekata za Udrugu i za sve članove i širu zajednicu.

image

image

image

Čovjek je stvoren da napreduje, da se usavršava, da konstantno probija granice vlastitih mogućnosti, ma koliko god to bilo teško i činilo se nemoguće. Kao dokaz da se sve može kada se hoće, članovi literarne i glazbene radionice prezentirali su i otpjevali svoja najbolja djela i pjesme, predstavili prisutnima nešto lijepo, drugačije, nešto na čemu su radili samostalno ili u grupi i čime se ponose.

image

Zbor Udruge tjelesnih invalida Bjelovar uz stručno vodstvo Dubravka Kovačevića i instrumentalnu podršku Nikole Jurića otpjevao je pjesme „Sinoć kasno draga“ i „Marijana“.
Članovi literarne radionice pročitali su dva djela. Marko Mišić pročitao je pjesmu Javorke Pangerčić „Proljeće je vrijeme pjesnika“, Đurđa Vučetić čitala je dramski tekst Nade Vranko-Nagy „Na Kamenitovac pođoh, na OHBP dođoh“.

image

image

image

Nakon kulturnog programa, uslijedila je večera u 18.00 sati te ples, druženje, veselje i zabava sve do 22.00 sata uz glazbeni sastava „Konopa i prijatelj“.

image

image

image

Sudionici:
1. Članovi upravljačkih tijela UTIB-a;
2. HSUTI – predstavnik saveza Luka Keller;
3. DOSTI Čakovec – predsjednica Miljenka Radović sa suradnicima;
4. UOSIT Bjelovar – predsjednica Sanja Đurić;
5. SUH Bjelovar – Ana Široki;
6. Zaposlenici UTIB-a i UIB-a;
7. Voditelji radionica – Đurđa Vučetić i Dubravko Kovačević;
8. Volonteri, OA, KOA, članovi udruge;
9. Sredstva javnog priopćavanja.

Stranica 1 od 1 //