Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

HPO „LIGA VISEĆE KUGLANE“ – BJELOVAR

Dana 21.05.2022. godine (subota) s početkom u 10:00 sati u prostorijama dvorane u Trojstvenom Markovcu, Bjelovar, održano je 2. kolo Lige viseće kuglane gdje je domaćin bio Bjelovarski sportski savez osoba s invaliditetom.

image

Ove godine Liga viseće kuglane podijeljena je na dvije Regije „Istok“ i „Zapad“ čiji je organizator Hrvatski paraolimpijski odbor. Bjelovarski sportski savez osoba s invaliditetom natječe se u Regiji „Istok“ te je time postao domaćin ovog natjecanja gdje je sudjelovalo pet ekipa po četiri igrača s pratećim osobljem.

Nakon pozdravne riječi domaćina, otvoreno je natjecanje predstavnika sportskih saveza. Prvo mjesto osvojio je Sportski savez osoba s invaliditetom Brodsko-posavske županije, drugo mjesto Športski savez osoba s invaliditetom Bjelovarsko-bilogorske županije i treće mjesto pripalo je domaćinu natjecanja, Bjelovarskom sportskom savezu osoba s invaliditetom.

image

Obrtničkoj školi Bjelovar i učenicima, volonterima Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, veliko hvala na odazivu i pomoći.
Učenici - volonteri 2. razreda Obrtničke škole Bjelovar:
1. Karlo Pintar
2. Alen Oštrić
3. Fran Ivanković.
Natjecanje Lige viseće kuglane završeno je u 16:00 sati.

image

Bjelovarski sportski savez osoba s invaliditetom predstavljali su Mladen Rajković, Zdenka Šorša, Josip Cimerman, Vesna Rosandić, Stjepan Rosandić, Dušan Duduković, Danica Antunović, Matija Kelava i Draga Uremović i Zlata Bajs.

Stranica 1 od 1 //