Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

ČLANOVI UTIB-A NA 12. LIKOVNOJ KOLONIJI ORGANIZIRANOJ NA JEZERU JEŠKOVO

Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije u subotu je u prekrasnom ambijentu jezera Ješkovo organizirala tradicionalnu likovnu koloniju na kojoj su sudjelovali likovni umjetnici i prijatelji udruge. Dvanaestu po redu koloniju svečano je otvorio zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je uputio čestitke te pohvalio rad Udruge naglasivši kako Županija veliku pažnju pridaje radu udruga, posebno onih koje se bave zaštitom prava najosjetljivijih društvenih skupina.

image
image

U ime organizatora prisutne je pozdravio predsjednik Udruge Miroslav Mačković poželjevši slikarima poticajan i kreativan rad. 

Domaćin likovne kolonije, poznati umjetnik Dragutin Ciglar svim je poželio uspješan i kreativan rad naglasivši kako mu je čast što može županijsku Udrugu invalida ugostiti na svojem imanju.
Druženje je svo vrijeme praćeno živom glazbom te je naša kolegica Đurđa Vučetić pronavši partnericu za ples i zaplesala na veselje prisutnih koji su je pljeskom pozdravili; ovaj put cipele nije izgubila!

image

Nakon doručka likovnjaci su nastavili s radom; prisutni sudionici kolonije su ih pomno pratili!

image

Na kraju, susret je završen obilnim ručkom i željom za suradnjom, izmjenom iskustava i susretima članova dviju suradničkih udruga. 

Stranica 1 od 1 //