Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

ČLANOVI UTIB-A OSTVARILI ODLIČNE SPORTSKE REZULTATE U PORTUGALU

Dana 5. prosinca 2017. godine, Portugal.

Odlične sportske rezultate u Portugalu osvojili su članovi Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, Radovan Halas, zlato i Josip Slivar, srebro.

IWAS
Drugi dan održavanja IWAS svjetskih igara u Portugalu također je dobro prošao za hrvatske paraolimpijce, a posebno za naše Bjelovarčane Radovana Halasa i Josipa Slivara, također članove AKOSI Sokol Bjelovar. Josip Slivar je osvojio srebrnu medalju u spojenim kategorijama F42 i F44, a Radovan Halas je u bacanju čunja u kategoriji F51 osvojio zlatnu medalju.

– Ovo je za mene prvo veliko natjecanje i odmah zlatna medalja. Jako sam zadovoljan rezultatom. Iza mene je pet godina bavljenja sportom i tri godine intenzivnog treninga. Sport mi je pomogao i zdravstveno, a ne samo kao područje interesa. Uoči samog natjecanja imao sam tremu, ali kad je natjecanje počelo trema je nestala. Bacio sam udaljenost od 20,88 metara što smatram da je dobra udaljenost, zaključio je Radovan Halas dodavši kako je pred njim zima prepuna intenzivnih treninga kako bi ostvario i bolje rezultate na europskom natjecanju.

IWAS
Radovanu Halasu je ovo ujedno i prvi nastup za reprezentaciju te mu od srca čestitamo i želimo mnogo uspjeha u daljnjem radu!
Stranica 1 od 1 //