Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

3. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O ESI FONDOVIMA

15. - 16. rujna u hotelu Trakošćan

image

S obzirom da EU financiranja 2021-2027 donose znatno više sredstava i osobito je obilježeno kontekstom koji značajno utječe na EU projekte, program konferencije obradio je nekoliko važnih skupina tema:

Ekonomske prilike i očekivanja. Uvaženi govornici dali su investitorima svoja mišljenja i predviđanja u narednom periodu.

Planiranje i izvršavanje investicija i građevinskih radova u užem smislu, u vrijeme globalnih poremećaja.

Novosti i iskustva iz sustava EU financiranja i sa njima povezanim institucijama i tvrtkama.

Iskustva iz realnog sektora: Naglašene su komponente: Vlastita iskustva u projektima, daljnje planove, načine uključivanja u regionalne lance vrijednosti, digitalnu transformaciju kao izvor uštede i kvalitete te primjere pametne industrije.
Gradovi u novom razdoblju imaju osobito puno mogućnosti za financiranja ulaganja, no što zaista planiraju, na kakvim strategijama i iskustvima temelje svoje projekte, kako će i na što fokusirati integrirana teritorijalna ulaganja (ITU) novog programskog razdoblja, saznali smo na panelu s 5 uvaženih gradonačelnika hrvatskih gradova Knin, Rijeka, Pula, Bjelovar i Karlovac.

image

Na konferenciji nije nedostajalo ni druženja, zabave i razmjene ideja te su sudionici sa sobom ponijeli nova saznanja i poznanstva koja će im biti od pomoći u svakodnevnom radu.

image

U ime Udruge tjelesnih invalida Bjelovar u radu konferencije sudjelovao je predsjednik Tomislav Novosel, prof. s pratnjom.

image

Online su konferenciju pratili voditeljica projekata UTIB-a Tea Bošnjak, bacc. oec. i potpredsjednik UTIB-a Vlado Benčak.

Stranica 1 od 1 //