Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

10. RIBOLOVNO NATJECANJE UDRUGE TJELESNIH INVALIDA BJELOVAR

Tradicionalno ribolovno natjecanje lova ribe udicom na plovak UTIB održano je 10.07.2021. uz prisustvo ribolovaca iz naših suradničkih udruga, na ribnjacima u Tomašu, kojima gospodari ŠRD „Česma“ Bjelovar.

image

image

Natjecanje je bilo pojedinačnog karaktera i sudjelovali su ribolovci : Županović Marin, Tovernić Mario i Gojković Goran - voditeljica Majnik Biljana iz UPIT Osijek; Dostal Milan, Šobak Ivan i Pavlinušić Petar iz UHB Korenovo; Horvat Mirjana i Kutarek Juraj iz UI Koprivničko-Križevačke županije; Đurkas Branko, Cerovček Drago, Vuk Stjepan i voditelj Putarek Jurica iz UTI ILO Ivanec; Mraz Josip i Međimorec Vinko iz Udruge „Bolje sutra“ Koprivnica; Zobec Davor i Berginac Vlado iz ŠDPZ Zagreb; Hršak Stjepan i Jandroković Josip iz ŠRD „Česma“ Bjelovar; Vargović Dejan, Brkić Damir i Pejić Robert iz UOI Virovitica te ribolovci UTIB-a: Kranjec Božidar, Benčak Vlado,Oremović Antun, Šorša Zdenka, Cimerman Josip, Rakovčan Milan, Verić Anđelko, Jerotić Dragan, Kraguljac Miroslav i Ćurković Zdenko.
Takmičenje i druženje provedeno je uz poštivanje mjera zaštite i samozaštite propisane odlukama Stožera CZ.

image

Provedba takmičenja u organizaciji domaćina ŠRD „Česma“ Bjelovar provedena je pod stručnim nadzorom predsjednika ŠRD Žugović Marijana i člana Svoboda Tihomira.
Takmičenje je, uz pozdravnu dobrodošlicu otvorio dopredsjednik UTIB-a i voditelj kluba ribolovaca Vlado Benčak. Nakon doručka ribolovci su otišli na takmičarska mjesta.
Takmičenje je, u skladu s Pravilnikom započelo i završilo pod stručnim vodstvom komisije ŠRD „Česma“ Bjelovar. U skladu s dogovorom svih sudionika trajalo je dva i pol sata.

image

image

image

image

Prije proglašenja rezultata prisutnima se obratio predsjednik UTIB-a Tomislav Novosel, prof. zahvalivši ribolovcima na dolasku i sudjelovanju na takmičenju, domaćinu na prihvatu i provedbi takmičenja i s uvjerenjem da su sudionici takmičenja zadovoljni organizacijom i provedbom takmičenja i količinom ulova. Posebno je naglasio programski cilj UTIB-a da se u ovu aktivnost uključi što veći broj mlađih članova osoba s tjelesnim invaliditetom.

Uz suradnju predsjednika ŠRD „Tomaš“ Žugović Marijana i voditelja kluba ribolova UTIB Benčak Vlade proglašeni su rezultati takmičenja; za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto pehare je uručio predsjednik UTIB Tomislav Novosel,prof.

Prvo mjesto s osvojenih 10.066 bodova (10,06 kg ribe) osvojio je ribolovac UTIB
Rakovčan Milan;

image

image

Drugo mjesto s osvojenih 8.060 bodova (8,06 kg ribe) osvojio je ribolovac UHB Korenovo Šobak Ivan;

image

Treće mjesto s osvojenih 6.700 bodova (6,70 kg ribe ) osvojio je ribolovac UTI ILO Ivanec
Đurkas Branko.

image

image

Svim sudionicima ribolovcima i njihovim udrugama kao i provedbenom organizacijskom tijelu, ukupno pedeset sudionika, uručena su i priznanja za sudjelovanje.

image

Susret je nastavljen ručkom. Nadzor i podjelu obroka provele su voditeljica ureda UTIB Nada Bilek i stručna suradnica Tea Bošnjak, volonterke koje su cijelo vrijeme susreta bile na pomoći ribolovcima.

image

Ručak je završen u dobrom raspoloženju, koje po tradiciji uz zvuke harmonike uvijek na susretima upotpunjava ribolovac Đurkas Branko iz UTI ILO Ivanec.

image

image

Zahvalom na pozivu i zadovoljstvom sudjelovanja na ovogodišnjem susretu te nadom da se vidimo na susretima kako kod nas tako i na susretima koje organiziraju suradničke udruge završen je 10 susret UTIB.

Stranica 1 od 1 //