Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Poziv na sudjelovanje u akciji

Poziv na sudjelovanje u akciji

Udruga tjelesnih invalida Bjelovar djeluje na području grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije i okuplja osobe s tjelesnim invaliditetom radi promicanja i ostvarivanja kvalitetnijeg života osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta.

U okviru trogodišnjeg programa iz područja socijalne skrbi pod nazivom “Socijalno uključivanje djece i odraslih osoba s invaliditetom“, financiranoga od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Udruga tjelesnih invalida Bjelovar organizira akciju prikupljanja sredstava za nastavak fizikalne terapije i neurorehabilitaciju robotikom za našu članicu, petnaestogodišnju Adrianu Krog, koja boluje od cerebralne paralize i koristi invalidska kolica. Velika želja joj je samostalno hodati.

Klub američkog nogometa Bjelovar Greenhorns organizirao je humanitarnu akciju “Darujmo radost igrajući se” u kojoj su uz pomoć UTIB i ostalih organizacija s područja grada Bjelovara prikupljena sredstva uplaćena za osmotjedni period neurorehabilitacije u Poliklinici Glavić u Zagrebu krajem 2017. g. i početkom 2018. g

Uz pomoć lokomata (najsofisticiranijeg robotskog uređaja na svijetu) Adriana je ponosno i hrabro napravila svoj prvi korak, sada se uz veliku odlučnost povremeno kreće uz pomoć hodalice i napokon se može sama obući bez mamine pomoći.

Kontrolni pregled specijaliste ortopeda pokazao je: “Klinički nalaz fenomenalan jer djevojka hoda uz hodalicu kraću hodnu prugu nakon obavljene fizikalne terapije.“

Ovim putem Vas molimo za pomoć u financiranju nastavka neurorehabilitacije koji prema priloženoj projekciji troškova iznosi 133.200,00kn.


Donacije možete uplatiti na račun Udruge:

IBAN: HR7824020061500020301
poziv na broj: 14050271668

s naznakom „Donacija za Adrianu Krog“

Unaprijed puno hvala!


Rezultate akcije i iznos prikupljenih sredstava možete pratiti na https://utib.hr/invalidi-akcija6/

Više o lokomatu možete vidjeti na https://www.youtube.com/watch?v=6IvsnUwvACU

Za Vašu donaciju, jamčimo:
• Da će biti namjenski utrošena u skladu s ciljevima Udruge
• Da će Vaše ime biti istaknuto na Web stranici Udruge te u svim drugim popisima donatora Udruge. Želite li ostati anonimni, molimo da nas kontaktirate na e-mail utib@utib.hr
• Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših donatora i korisnika usluga
Primijetite li bilo kakvu pogrešku u Vašoj donaciji (npr. pogrešno utipkan ili naveden iznos), kontaktirajte nas na e-mail utib@utib.hr ili na telefon 043/220-004.
Vaše donacije možemo promijeniti i/ili otkazati kontaktirate li nas unutar 30 dana od dana donacije.


Poziv na sudjelovanje u akciji