Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

VII. SIMPOZIJ ZA VODITELJE UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM

Održao se u unutar trogodišnjeg Programa »Zajedno u zajednici« u hotelu »Academia«, Tkalčićeva 88, Zagreb, dana 14., 15. i 16. lipnja 2020.god.

image

Prvoga dana pozdravni govor održala je predsjednica HSUTI-a Jozefina Kranjčec i savjetnica Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića za ljudska prava i civilno društvo, Melita Mulić. VII. simpozij otvorio je predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković.

image

O „Konvenciji o pravima OSI i pitanja Republici Hrvatskoj“ govorila je dopredsjednica SOIH-a, Marica Mirić a na temu “ Sinergije i civilnog društva: osvrt na ESF, Obzor 2020 s pogledom k Obzoru Europa” izlagao je Viktor Koska, Agencija za mobilnost i programe EU.

„Predstavljanje programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti“, Katarina Brajdić, Voditeljica Tima za Europske snage solidarnosti, Agencija za mobilnost i programe EU.

Psihološku radionicu za prisutne održao je Darko Kobetić prof. reh.
Na kraju prvoga dana predstavu “Beskućnici“ izvela je Kulturno amaterska družba “Beskućnici“.
Drugoga dana, na temu „Pomoćnici u nastavi i provedba projekta kroz udruge“ prisutne je upoznao Darko Tot, načelnik Sektora zajedničkih poslova, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a o zajedničkom projektu „Projekt Stablo: Inovativne tehnologije, primjer dobre prakse – socijalno poduzetništvo“, govorio je Izet Dilaver, BiH.
O „Komunikaciji s medijima“, govorio je Daniel Berdais a Marija Dugac prezentirala je „Udruga Srce – primjer dobre prakse: lokalni identitet udruge“, nakon čega se održala rasprava i doneseni su i usvojeni zaključci Simpozija.
Udrugu tjelesnih invalida Bjelovar predstavljao je predsjednik Tomislav Novosel, prof. s pratnjom.

image

Stranica 1 od 1 //