Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

UTIB ODRŽALA XII. SUSRET OSOBA S INVALIDITETOM HRVATSKE „BJELOVAR 2019“

UDRUGA TJELESNIH INVALIDA BJELOVAR ODRŽALA
XII. SUSRET OSOBA S INVALIDITETOM HRVATSKE „BJELOVAR 2019“
I
DAN OTVORENIH VRATA UDRUGE

Udruga tjelesnih invalida Bjelovar održala je u petak, 10.05.2018. godine, s početkom u 9,00 sati, hotel Central, Bjelovar, V. Lisinskoga 2., XII. Susret osoba s invaliditetom Hrvatske pod nazivom „Bjelovar 2019“ u sklopu kojeg je organiziran i Dan otvorenih vrata udruge.

image
image

Događanje je službeno otvoreno himnom Republike Hrvatske koju su otpjevali sudionici glazbene radionice koja se provodi u sklopu projekta „54 + Kultura“, nakon čega je uslijedio glazbeno- recitatorski nastup sudionika glazbene i literarne radionice projekta uz pozdravnu riječ domaćina, predsjednika Udruge Tomislava Novosela i voditeljice projekta Ivane Toncer.

image
image
image

Predsjednik Udruge Tomislav Novosel prisutne je izvijestio o radu i postignućima Udruge te naglasio kako je značajan broj članova sudjelovao u više od jedne aktivnosti što upućuje na zaključak da su aktivnosti dobro odabrane i da su članovima od koristi!

image
image

Dan otvorenih vrata Udruge tjelesnih invalida Bjelovar obilježen je uz prezentaciju EU projekata: „Osobni asistenti – bolji život osoba s invaliditetom!“ financiranoga od strane Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.  – 2020, PT1 Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, PT2 Hrvatski zavod za zapošljavanje i „54 + Kultura“ financiranog od strane Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020, PT1. Ministarstvo kulture, PT2 Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva te prezentaciju ostalih projekata i aktivnosti udruge.

image
image
image

Događanju su nazočili gosti: Jasmina Radojčić – pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu zaštitu i umirovljenike Bjelovarsko-bilogorske županije, Zvjezdana Galkowski – ravnateljica POU Bjelovar, predstavnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar Sanela Mlatilik i Lidija Kozić, predstavnik Općine Rovišće Ivica Tanjić, predstavnik Hrvatskog saveza cerebralne i dječje paralize Benjamin Petrović te djelatnici Instruktažnog centra Križevci.

Svi zainteresirani mogli su sudjelovati u zdravstvenom savjetovalištu kojega provodi stručna suradnica Udruge, Nada Bilek, s pomoćnicama Ines Seleš i Darinkom Marković.

Za sportska natjecanja nadležan je bio Mladen Rajković, voditelj sportskih aktivnosti Udruge.

image
image
image
image

U sportskim igrama, uz domaćina, sudjelovali su i gosti iz sljedećih udruga: Udruge invalida Križevci, Udruge osoba s invaliditetom, distrofije, cerebalne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom grada Siska, Udruge osoba s invaliditetom Daruvar, Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ Grada Koprivnice, Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Gradskog društva osoba s invaliditetom Đurđevac, Udruge tjelesnih invalida ILO Ivanec, Udruge osoba s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec, Udruge branitelja liječenih od PTSP-a Grada Bjelovara, UHDDR-a Bjelovar, Udruge tjelesnih invalida “LIO” Ludbreg, Udruge OSI − osoba s invaliditetom Kutina i Udruge osoba s invaliditetom Virovitica.

image
image
image
image
image
image

Nakon sportskih natjecanja uslijedilo je proglašenje pobjednika i zabava do kasno popodne uz glazbeni sastav „Bolero“. 

Stranica 1 od 1 //