Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

TISKOVNA KONFERENCIJA O PROVEDBI GRAĐANSKE AKCIJE „UTIB ZA ČLANOVE“

U petak 3. 11. 2017. godine u 10 sati, u prostorijama Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, Gundulićeva 1, održana je tiskovna konferencija o provedbi građanske akcije „UTIB za članove“ financiranoga od Regionalne zaklade za lokalni razvoj ZAMAH, u sklopu građanske akcije“Naš doprinos zajednici“. Akciju su podržali Grad Bjelovar, Bjelovarsko – bilogorska županija i „Beming d.o.o.“ Bjelovar.

UTIB za članove
Tema: Rekonstrukcija sanitarnog čvora osoba s invaliditetom u sklopu građanske akcije „UTIB za članove“ -> voditelj akcije predsjednik Udruge Tomislav Novosel, prof.

UTIB za članove
UTIB za članove
Građanskom akcijom osigurana je pristupačnost sanitarnog čvora osoba s invaliditetom i osobama sa smanjenom pokretljivosti te duži boravak i osjećaj sigurnosti i opuštenosti u prostorijama Udruge. To ima za utjecaj i veću mogućnost uključivanja osoba s invaliditetom u različite aktivnosti Udruge, čime se poboljšava kvaliteta života osoba s invaliditetom i veća socijalna uključenost u zajednicu. Uspješnom adaptacijom sanitarnog čvora u prostorijama Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, utjecalo se na veće zadovoljstvo članova, što ujedno utječe na i na bolju kvalitetu života istih, te osjećaj komfora i željom za izlaskom iz svojih domova. Utjecaj na njihov razvoj kroz uključivanje u razne aktivnosti, poput edukacija, zdravstvenih i pravnih savjetovanja koje jedino mogu dolaskom u Udrugu. Također, olakšana je mogućnost rada zaposlenika, što uključuje i razvoj većeg broja projekata sa ciljem zapošljavanja osoba sa invaliditetom budući da su na ovaj način osigurani nužni uvjeti za kvalitetno obavljanje radnih zadataka.

UTIB za članove
UTIB za članove

Sudionici:
− predstavnici institucija
− suradnici
− korisnici
− izvoditelji
− članovi upravnih tijela
− zaposlenici.
Stranica 1 od 1 //