Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

SUDJELOVANJE UDRUGE TJELESNIH INVALIDA BJELOVAR NA 17. PETRINJSKIM SPORTSKIM SUSRETIMA BRANITELJA

Dana 04.09.2021 (subota) godine Udruga HVIDR-a Grada Petrinje održala je sportsko – kulturnu manifestaciju pod nazivom „17. Petrinjski sportski susret branitelja“. Sukladno epidemiološkim mjerama, manifestacija se održala na otvorenom prostoru gradskog kupališta u Petrinji s početkom u 8.00 sati. Prema pozivu, sportskom događaju prisustvovao je i Klub sportaša zastupajući Udrugu tjelesnih invalida Bjelovar.

image

U sportskom dijelu sudionici su se mogli natjecati u boćanju, visećoj kuglani, kuhanju graha i sportskom ribolovu. Naša četiri člana okušala su se u kategoriji viseće kuglane te ekipno odnijeli prvo mjesto od ukupno šesnaest ekipa. U grupi pojedinačno, članica Vesna Rosandić bila je najbolja u konkurenciji natjecateljica i natjecatelja u visećoj kuglani.

image

image

image

Nakon sportskog druženja, poslužen je pobjednički grah te se ostatak vremena proveo u veselju i pozitivnoj atmosferi. Kao šećer na kraju, pobjedničkim ekipama podijeljene su medalje i pehari te se druženje nastavilo do kasnog poslijepodneva uz nadu da će se uskoro ponoviti susret i druženje.
Sudionici:
Članovi Kluba sportaša UTIB-a: Stjepan i Vesna Rosandić, Martina Tukerić, Zlata Bajs

image

Stranica 1 od 1 //