Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

STUDIJSKO PUTOVANJE DRUŠTVA OSOBA S TJELESNIM INVALIDITETOM, PODRUŽNICA GRADA PULE U BJELOVAR

„Društva osoba s tjelesnim invaliditetom“ Podružnica grada Pule od 2005. godine provodi aktivnost „Upoznajmo Lijepu našu“, u okviru čega posjećuje odredišta i udruge sa kojima dijeli iskustva u radu i izazove sa kojima se osobe s invaliditetom redovito susreću, te primjere dobre prakse preslikava na lokalnu zajednicu. Aktivnost je usmjerena na povezivanje udruga te razmjenu znanja i iskustva s ciljem zajedničkog djelovanja u izjednačavanju mogućnosti za osobe s invaliditetom. 

Upoznajmo Lijepu našu
Društvo je od 14. do 16. rujna 2017. posjetilo Bjelovarsku-bilogorsku županiju, uključujući obilazak Koestlina d.d., Grada Bjelovara, Kulturnog centra Mato Lovrak u Velikom Grđevcu te Udruge tjelesnih invalida Bjelovar s ciljem razmjene dobre prakse. Tom prigodom goste je dočekao član Izvršnoga odbora gospodin Vlado Benčak s članovima i zaposlenicama Udruge te im uručio prigodne poklone. Druženje je nastavljeno u ugodnoj atmosferi uz iznošenje planova buduće suradnje.

Upoznajmo Lijepu našu
Upoznajmo Lijepu našu
„Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom“ grada Pule već 35 godina aktivno djeluje na rješavanju problematike osoba s invaliditetom. Ovom prilikom izrazili su spremnost podijeliti svoja iskustva s kolegama iz Bjelovara.Stranica 1 od 1 //