Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

PREDSTAVNICI UTIB-A NA REDOVNOJ SKUPŠTINI DRUŠTVA OSOBA S TJELESNIM INVALIDITETOM MEĐIMURSKE

Skupštini su u ime UTIB-a prisustvovali Mirjana i Vlado Benčak. Skupština održana kao izvještajna za 2016.g. na kojoj je oko 120 članova društva prihvatilo izvještaj o radu i financijskom poslovanju koje izvještaje je članstvu predočila predsjednica društva Miljenka Radović i predsjednik NO Zdravko Soldo. Na sjednici Skupštine predsjednica je predočila plan i program rada kao i financijski plan za 2018.g. s nadom da će se planirano i ostvariti ali da to sve ovisi o ostvarenju financijskog plana, odnosno o prihvaćanju projekata koji su podnijeti nadležnim institucijama.

Skupština Čakovec
V. Benčak, u svoje ime i u ime predsjednika UTIB-a gosp. T. Novosela, održao je pozdravnu riječ članovima Skupštine i pohvalu radu rukovodstvu Društva i predsjednici Miljenki Radović sa željom da uspješno ostvarujui zacrtane planove u slijedećoj godini te pozivom da se susrećemo i nadalje kroz aktivnosti kojima nastojimo omogućiti našim članovima ostvarenje mogućeg.

Skupština Čakovec
Predsjednica Miljenka Radović zahvalila se na odazivu i prisustvu radu Skupštine, zahvalila se na riječima pohvale, naglasila da izvrsno surađuje sa našim predsjednikom Novosel Tomislavom i da želi da imamo i nadalje dobra kontakte ali i više susreta i suradnje u ostvarenju ciljeva zacrtanih za poboljšanje života naših članova.
Stranica 1 od 1 //