Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

OSOBNI ASISTENTI – BOLJI ŽIVOT OSOBA S INVALIDITETOM!

Dana 30.03.2017. godine, u prostorijama Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, povodom početka provedbe projekata u okviru ESF natječaja „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“ (http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1312), Udruga tjelesnih invalida Bjelovar održala je sastanak s novim korisnicima osobne asistencije.

Osobni asistenti
Tom prilikom, korisnici su upoznati s projektom „ OSOBNI ASISTENTI – BOLJI ŽIVOT OSOBA S INVALIDITETOM“, brojem i statusom potencijalnih korisnika (14), opisom očekivanih aktivnosti prema Listi procjene praćenja potreba, mogli su dobiti odgovore na postavljena pitanja oko projekta i dr.
Uslugom osobne asistencije unaprjeđuje se kvaliteta života osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta te osoba s intelektualnim i mentalnim oštećenjima, dok se istodobno povećava broj zaposlenih osoba, njihovim zapošljavanjem kao osobnih asistenata.
Projekt će pridonijeti jačanju socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom kroz daljnji razvoj i povećanje kvalitete usluge osobne asistencije.

Osobni asistenti
Ovaj radni sastanak vodili su predsjednik Udruge tjelesnih invalida Bjelovar i voditelj projekta, Tomislav Novosel, prof., Nada Bilek, koordinatorica projekta, Nikolina Posuda, edukatorica/evaluatorica u projektu i Monika Polančec, administratorica projekta.Stranica 1 od 1 //