Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

„KAD JE ŽELJA SNAŽNA, DOB JE MANJE VAŽNA”

Dana 26. 4. 2018. godine (četvrtak) sa početkom u 10:00 h, u prostorijama Udruge invalida Bjelovar, Gundulićeva 1, održana je prva od četiri predviđene radionice za starije osobe sa invaliditetom i starije osobe bez invaliditeta u sklopu projekta: „Kad je želja snažna, dob je manje važna“. Projekt provodi Hrvatski savez slijepih u suradnji sa Udrugom slijepih Bjelovar te financijskom potporom Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

KAD JE ŽELJA SNAŽNA, DOB JE MANJE VAŽNA
Tema: Kroz ciklus od 3 radionice za starije osobe s oštećenjem vida i njihove videće vršnjake i završno događanje u svakoj od ciljanih županija (Bjelovarsko-bilogorska; Sisačko-moslavačka i Ličko-senjska županija) predstavljat će se i razgovarati o temama koje su relevantne za sudionike te će radionice omogućiti vrijeme za međusobno druženje i razmjenu iskustava, kao i praktična rješenja i informacije za rješavanje problema vezanih u stariju dob i oštećenje vida.

KAD JE ŽELJA SNAŽNA, DOB JE MANJE VAŽNA
Opći cilj: projekta je potaknuti i omogućiti socijalno uključivanje, sudjelovanje i zastupljenost starijih osoba s oštećenjem vida u društvu u kojemu žive, na razini koja odgovara njihovim željama i potrebama.

U ime Udruge tjelesnih invalida Bjelovar radionici su prisustvovali članovi Izvršnog odbora gospodin Vlado Benčak i gospodin Antun Majurec te članica gospođa Branka Kolar.
Stranica 1 od 1 //