Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

JEDNODNEVNI IZLET U IČIĆE

Dana 24.07.2021. godine (subota) u organizaciji Udruge tjelesnih invalida Bjelovar održan je jednodnevni izlet u Ičiće, u mjesto pored Opatije.

image

image

image

Osim aktivnosti samozbrinjavanja i produktivnosti, važnu ulogu u životu pojedinca imaju i aktivnosti slobodnoga vremena koje služe za razonodu, opuštanje i relaksaciju. One potiču socijalni razvoj osobe uz razvoj socijalnih kompetencija, što u konačnici rezultira boljom kvalitetom života.

image

image

Putovanje prema Ičićima krenulo je u ranim jutarnjim satima iz smjera Bjelovara autobusom. Stigavši na odredište, plan je bio smjestiti se na plaži koja je prilagođena osobama s tjelesnim invaliditetom: na plaži se nalazi lift, omogućena je pomoć dežurnog spasioca, postoji prilagođeni WC, a kretanje u razini je bez prepreka, povezano rampama.
Prekrasno vrijeme i raspoloženje pratili su članove od početka putovanja, kroz svo vrijeme druženja i zabave do samog polaska kući. Povratak kući proveo se uz smijeh i veselje, te pjesme našega kraja, a u Bjelovar se stiglo u kasnim večernjim satima.

image

Putovanje se ovjekovječilo prekrasnim fotografijama te kretanje prema svakodnevici zadovoljni i prepuni lijepih dojmova.

image

Stranica 1 od 1 //