Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

IZLET U CRIKVENICU

U srijedu 2. 8. 2017. godine, Udruge tjelesnih invalida Bjelovar organizirala je izlet u Crikvenicu za svoje članove i njihovu pratnju.

Izlet u Crikvenicu
Osim aktivnosti samozbrinjavanja i produktivnosti, važnu ulogu u životu pojedinca imaju i aktivnosti slobodnoga vremena koje služe za razonodu, opuštanje i relaksaciju. One potiču socijalni razvoj osobe uz razvoj socijalnih kompetencija, što u konačnici rezultira boljom kvalitetom života.

Izlet u Crikvenicu
Na putovanje prema Crikvenici krenuli smo u ranim jutarnjim satima iz smjera Bjelovara našim kombi vozilom.

Prvo stajalište bilo je odmorište u Vukovoj Gorici, gdje smo se nakratko osvježili te nastavili put.

Stigavši na odredište, smjestili smo se na glavnoj gradskoj plaži koja je prilagođena osobama s tjelesnim invaliditetom: na plaži se nalazi lift, omogućena je pomoć dežurnog spasioca, postoji prilagođeni WC, a kretanje u razini je bez prepreka, povezano rampama.

Crikvenička plaža prirodna je plaža koja se tijekom proteklih desetljeća mijenjala pod utjecajem valova i morskih struja. Kopneni dio je dijelom nasipan finim pijeskom i morskim šljunkom, dok se morski dio odlikuje plitkim morem sa sitnim zlatnožutim pijeskom.

Izlet u Crikvenicu
Po povratku s mora, na istome mjestu ponovno smo se odmorili i osvježili te već poprilično umorni nastavili put ka kućama. Stigli smo u kasnim večernjim satima.

Putovanje smo ovjekovječili prekrasnim fotografijama te se vraćamo u svakodnevicu zadovoljni i prepuni lijepih dojmova.Stranica 1 od 1 //