Udruga tjelesnih invalida Bjelovar (BJELOVAR ORGANIZATION OF PEOPLE WITH PHYSICAL DISABILITIES)
43000 Bjelovar, I. Gundulića 1, www.utib.hr, utib@utib.hr
Tel/Fax: (+385 43) 22 00 04, GSM: (+385 91) 58 23 727
EuropeAid ID: HR-2012-CZM-0401200051
Udruga tjelesnih invalida Bjelovar
 

Događaji

ČLANOVI UDRUGE TJELESNIH INVALIDA BJELOVAR U HEDONI - KRIŽEVCI

Četvrta radionica iz ciklusa radionica „Podijelimo znanje“ čije se aktivnosti odvijaju u okviru programa “Socijalno uključivanje djece i odraslih osoba s tjelesnim invaliditetom” financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politike održana je 26.10.2018. godine.

Podijelimo znanje

Članovi UTIB posjetili su Choco bar i čokolateriju Hedona d.o.o. u Križevcima gdje su nas vrlo srdačno dočekali gđa Marijana Habdija, stručna osoba u integrativnoj radionici i svi zaposlenici proizvodnog pogona i Choco bara Hedona.

Čokolateriju Hedona d.o.o. kao socijalno poduzeće osnovala je Udruga invalida Križevci 2013. godine. Osnovna djelatnost je proizvodnja čokolade i čokoladnih pralina
Iz nastojanja za zapošljavanjem i jačim socijalnim uključivanjem osoba s invaliditetom iz Križevaca ostvareno je izuzetno uspješno poslovanje društvenog poduzeća koje je kvalitetom svojih proizvoda postalo prepoznatljivo i izvan granica Hrvatske.
Odnedavno djeluju kao integrativna radionica a rade po najvišem sustavu sigurnosti hrane HACCP načelima, te najavljuju i preseljenje sadašnjeg proizvodnog pogona u Razvojni centar i tehnološki park u Križevcima.

Podijelimo znanje

U ovakvom obliku socijalnog poduzeća većinu zaposlenih čine osobe s invaliditetom a sva ostvarena dobit reinvestira se u zaposlenike, u razvoj njihovih kompetencija, otvaranje novih radnih mjesta i razvoj poduzeća.

Naša misija je proizvoditi kvalitetne proizvode te u sljedećih 10 godina zaposliti sve nezaposlene osobe s invaliditetom u Križevcima. Naša vizija je reinvestiranje dobiti u svrhu stvaranja novih radnih mjesta i stvaranje trajnih vrijednosti, a to su zadovoljni i motivirani zaposlenici koji rade u ugodnom okruženju te proizvode najfiniju čokoladu i praline.“ - tekst preuzet sa stranice http://www.hedona.hr

Članovi udruge uživali su u bogatim okusima odlične čokolade te toplo preporučuju svima koji se nađu u blizini Križevaca da svakako svrate i uvjere se u provjerenu kvalitetu.
Za sve one koji nemaju te mogućnosti podsjećamo da Hedonine proizvode mogu kupiti u trgovini Happy and healthy life u Bjelovaru, A. Kačića Miošića 15.

Podijelimo znanje

Pozivamo sve članove koji žele naučiti nešto novo, podijeliti svoja iskustva i podružiti se da se prijave na sljedeću radionicu.

Sudionici: članovi Udruge tjelesnih invalida Bjelovar.Stranica 1 od 1 //